keväänsini taivaansini..

keväänsini taivaansini..

lehtikorento..

lehtikorento..
mitä tässä lukee?

lisää vihreää

lisää vihreää

vehertää

vehertää
hipsittiin cerrolle..... varjossa viileän kosteaa, talvi unohtanut sinne unensa, mutta puut pukkaa lehteä.

markun parvekkeelta..

markun parvekkeelta..
toinen näkökulma temukoon..

varpu!

varpu!

ni.

ni.

kukkeja.

kukkeja.

lauantai 26. kesäkuuta 2010

terveiden kirjoissa taas<:

hoh!


Pieni siskoni hyppää kohta ilmalaivaan ja lennähtää tänne!
Siispä matkalle kantimiksi ja muillekin katseltaviksi teemaan liittyen, otoksia lentokoneen ikkunaruudun takaa. Lentosää oli kirkas joten sain ihmetellä Cordilleraa sekä sitä ylittäessämme lennolla Buenos Airesista Santiagoon, että koko matkalta Santiagosta Temucoon. Huh!

Olen tervehtynyt! Vihdoin! Olin koko viikon töissä, joka aamu musiikiopen apuna koska oli koeviikko, ja totesin, että talviaamut ei vaan ole mua varten. Aamiaistin tuikun valossa...

Mutta nyt jo päivä pitenee, vaikka kylmin kausi vasta alkaa.. Torstaina juhlivat mapuchet uutta vuotta talvipäivänseisauksen aikaan. Me vietimme rattoisaa iltaa kantakuppilassamme tummaa olutta nautiskellen. Eilen katoin varmaan elämäni ensimmäisen jalkapallomatsin! Olihan se aika huvittavaa... Mut ihan hauska tunnelma, Universidad Católican isossa konsertisalissa oli valkokangas ja sali täynnä lössiä, tauolla kahvia ja keksejä kaikille.
Chile ei kyllä pelannu kovin intohimosesti ja hävis 1-2 Espanjalle, pääsi kuitenkin jatkoon siis, jota matsin jälkeen kaduilla juhlittiin torvet tyytäten. Maanantaina tyypit saa kannustaa joukkuettaan Brasiliaa vastaan...

Ostin myös kitaran! Aivan umpiperus nailonkielisen. Mutta sillä pääsee alkuun, jippii!!!
Olen sitä viritellyt ja uusia kieliä venytellyt ja vähän rämpytellyt ja asteikoita ynnä melodianpätkiä leikitellyt. Nyt on kyllä vielä seuraavat kaks viikkoa keskittyminen pelkkään cajoniin, 9.7 on sen flamencoprojektin esitys.

Tällaisia vain tällä erää!
Hauskaa että eräs tietty mäyrä on kohta täällä, ja käsittämätöntä.
Tässä kuitenkin kohta kolme kuukautta vierähtänyt pelkästään uusien ihmisten kanssa...

oloja!


n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti