keväänsini taivaansini..

keväänsini taivaansini..

lehtikorento..

lehtikorento..
mitä tässä lukee?

lisää vihreää

lisää vihreää

vehertää

vehertää
hipsittiin cerrolle..... varjossa viileän kosteaa, talvi unohtanut sinne unensa, mutta puut pukkaa lehteä.

markun parvekkeelta..

markun parvekkeelta..
toinen näkökulma temukoon..

varpu!

varpu!

ni.

ni.

kukkeja.

kukkeja.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

hobbá!!


kas tässä, ajattelin hieman päivittää säätiloja kun totesin että näyttää liian loppusyksyisen kuulaalta tää blogimeininki. siispä, tämänaamuista näkymää suoraan ikkunastani, olkaatten hyvät! puut alkaa olla lehdettömiä, ei aivan kaikki kyllä. ja nurmikko taitaa pysyä vihreänä läpi talven? hämärää kun ei oikein tiedä mikä vuodenaika on, mutta parempi niin kuin että kuolisi tietäen että on TALVI.

kulmakaupan pitäjäukkeli, sen kulmakaupan, missä on leipomo, mistä saa tuoreita sämpylöitä hmmmmm, niin se sanoi että elokuussa alkaisi jo keväistyä? tai ainakin vähän aurinkoistua? muut on kyllä sanonu että syyskuussa. nähtäväksi jää!

eilen vietin suunnattoman laiskaa sunnuntaita, lepäillen kämppisteni läksiäisten jäljiltä.
kävin peräti fruteriassa, santa isabelissa, pienessä ostoskeskuksessa, koska arvelin että se saattas olla sunnuntaisin auki ja olihan se. kysyin tätiltä mitä hunaja maksaa ja se sano että elä osta sitä, tuosta lähikorttelista saat parempaa!!! että sellainen kauppias!!! mulla on vielä yheltä työkaveriltani ostamasta hunajakilosta jäljellä puolet, joka hupenee vauhdilla. kun se loppuu, selvitän hedelmäkauppiaan suositteleman mestan salaisuuden.

lisäsin myös pari kuvaa siltä parin viikon takaiselta hämäräreissulta cerrolle... kuu oli nousemassa(: sekä kuvan itsestäni....... ostin pipon.

heippa vaan.
ja oloja!
onko siellä kesä?


`n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti