keväänsini taivaansini..

keväänsini taivaansini..

lehtikorento..

lehtikorento..
mitä tässä lukee?

lisää vihreää

lisää vihreää

vehertää

vehertää
hipsittiin cerrolle..... varjossa viileän kosteaa, talvi unohtanut sinne unensa, mutta puut pukkaa lehteä.

markun parvekkeelta..

markun parvekkeelta..
toinen näkökulma temukoon..

varpu!

varpu!

ni.

ni.

kukkeja.

kukkeja.

torstai 3. kesäkuuta 2010

sadeiltaa!


hippulis!


Hengaan rentoa iltaa kotona tietokoneeni kanssa, laatien raporttia harjoittelustani ja lataillen kuvia...

Katunäkymäreportaashi jatkuu keskustan kuvauksella, päivänvalossa<:
Maanantaina oli sikanätti päivä, päätin yrittää uudelleen rekisteröityä poliisille, ois ehkä kannattanu soittaa niille, systeemit ei edelleenkään toiminu. No, nautin auringosta ja leppeästä ilmasta, dokumentoin keskustaa ja etsin tieni vihdoin Mercadolle, kauppahallille...
Vaikuttaa lupaavalta! Täytyy tulla ajan kanssa uudestaan metsästämään itselleen villainen kaulahuivi ja ihmettelemään kalatiskejä<:

Nyt sataa, raskaita pisaroita! Huippua kun asuu peltikattoisessa talossa, tänä talvena saa kuunnella monet tuutulaulut ja iltatunnelmoinnit<:

Olen vihdoin löytänyt tieni lähikulmien fruterioihin, pieniin hedelmä/vihannespuoteihin!!!!! Huippua!!!! Ei enää ikinä supermarkettihedelmiä!!!! Ne on niin paljon sympaattisempia, ja sitäpaitsi edullisempia. Leveyspiirit, joilla kasvaa kastanja ja avokado... ja viini. Ei hullumpaa.
Viinirypälekilon hinta fruteriassa keikkuu siinä viidenkymmenen eurosentin kieppeillä..
Että lällällää vaan! MUMS!!!

Tiistaina töiden jälkeen poikkesin myös kulman pikku sekatavarakauppaan, siellä oli uunituoretta leipää. Nam! Noita pikku puoteja tuntuu olevan joka kulmalla, täytys tehä vähän kenttätutkimusta niitten valikoimista ja hintavertailua ja selvittää, käykö niissä kortti, ostosten tekeminen niissä ois niin paljon herttasempaa, supermarketit on aika kuivia. Ainakin fruteria on tullut jäädäkseen, muutenkin ostoskoristani yli puolet koostuu aina rehuista, joten marketista kannettavaksi tulee jäämään aika vähän.

Lauantaina on meitsin 2 kuukautta Temukossa pirskeet!!! Hahhahhaa. Ja sanon, että kaks kuukautta ei oo mitään, tänne tuleminen kolmeksi kuukaudeksi ois ollu pahemmanlaatuinen vitsi. Nyt alkaa olla alkuhulinat ohi ja alan vähän tajuamaan missä oon ja pääsemään meininkeihin ja handlaamaan oloani täällä..... Onneksi siis on aikaa. Jännä nähdä mitä se tuo tullessaan, ei mitään hajua, mut ainakin oon tyytyväinen että uskalsin lähteä.

nyt tää menee nukkuun sateen ropinan kanssa, hauskaa viikonloppua kaikille!

puspus.


n

1 kommentti:

  1. Sähkölangat on ihan ylisiistejä. Mulle tuli niistä ekoista kuvista mieleen se linnut ja meret, se ihme suomalainen sarjakuva hong kongista (?), josta sää et juurikaan perustanut. Ei muuten, mutta langoissa on tunnelmaa. Me gustan!

    VastaaPoista